Στη SmartCrafts.gr κάνουμε αποστολές  σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Συνεργάτιδες εταιρείες για τις αποστολές των προϊόντων μας είναι η Acs courier και η μεταφορική Λιναρδάκη.
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο τις καθημερινές ημέρες και  έως τις 2-3 το μεσημέρι (αναλόγως την περιοχή).

Αποστολή σε: Ελλάδα
Ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που καταχωρήσατε την παραγγελία.
Αν υπάρξουν καθυστερήσεις (π.χ. αργίες, απεργίες, δυσπρόσιτες περιοχές κτλ..) που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.

Την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας, θα λάβετε ειδοποιητικό e-mail ότι έγινε η αποστολή ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες με το πλησιέστερο κατάστημα Αcs courier της περιοχής σας.

Τρόποι πληρωμής σε Ελλάδα:
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο (2) τρόπους για να πληρώσετε την παραγγελία σας: Κατάθεση σε τράπεζα, Χρεωστική.

Την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας, θα λάβετε ειδοποιητικό e-mail ότι έγινε η αποστολή ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες με το πλησιέστερο κατάστημα Αcs courier της περιοχής σας.

Τι συμβαίνει εάν δεν παραλάβω το δέμα μου;
Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το δέμα σας και επιστραφεί πίσω σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για δεύτερη αποστολή με την ίδια χρέωση όπως η πρώτη. Το ποσό αυτό πρόκειται να καλύψει τη διπλή αποστολή (προς εσάς και πίσω) καθώς και την συσκευασία των προϊόντων.

Το προϊόν έχει υποστεί ζημιά κατά την άφιξη.
Αγοράσατε ένα προϊόν που έχει υποστεί ζημιά κατά την άφιξή του ή είναι ελαττωματικό για οποιονδήποτε άλλο λόγο; Αν δείτε πως η συσκευασία έχει υποστεί κακοποίηση παρακαλούμε μην παραλάβετε το δέμα και μην δεχθείτε την αποστολή. Αν πάλι παραλάβετε και στη συνέχεια δείτε πως το προϊόν έχει υποστεί κακοποίηση στείλτε με e-mail στην υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στο [email protected] και υποβάλετε φωτογραφίες του προϊόντος / συσκευασίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 
Η εταιρεία μας καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα σημεία.
Η εταιρεία αποστολής που συνεργαζόμαστε είναι η ACS courier για όλα τα είδη αυτοκολλήτων, μαγνητών και ταπετσαριών.
Για όλα τα υπόλοιπα προιόντα μας, όπως παραβάν, πίνακες, πολύπτυχοι πίνακες και κρεμάστρες χρησιμοποιούμε μεταφορική που σας παραδίδει την παραγγελία σας στο πεζοδρόμιο.
Οι περιοχές εκτός των ορίων πόλεων χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες. Σε αυτές τις περιοχές ανήκει η Ηπειρώτική & Νησιωτική Ελλάδα καθώς και η Κρήτη. Η ελάχιστη χρέωση αποστολής σε αυτές τις περιοχές είναι 22,00€.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρέωση δεν θα είναι αυτή που σας έχει βγάλει αρχικά η φόρμα της παραγγελίας σας (γιατί δεν μπορεί να υπολογισθεί το κόστος των μεταφορικών για την Δυσπρόσιτη περιοχή σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε). 
Θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας για ενημέρωση της χρέωσης και αν συμφωνείτε φυσικά.
Για περιοχές εντός ορίων πόλεως ισχύει η χρέωση που εμφανίζετε αρχικά στη φόρμα της παραγγελίας σας (π.χ. Αθήνα, Πάτρα, Θεσαλλονίκη..κτλ).

Για τη λίστα των δυσπρόσιτων περιοχών μπορείτε να μπείτε στο link: https://www.acscourier.net/el/453

Επισημαίνεται ότι ο ορισμός των δυσπρόσιτων περιοχών γίνεται από τις ίδιες τις εταιρείες ταχυμεταφορών και ενδέχεται να αλλάζει από καιρό.
Στόχος μας είναι η 100%  ικανοποίηση του πελάτη, οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν είστε δυσαρεστημένοι με την παραλαβή σας.